Utbildning

undervisning för dig

 

Lektioner inom just det du behöver, själv eller tillsammans med någon annan. Du bestämmer vad du vill lära dig, jag hjälper dig nå dina mål och utveckla dig själv!

Privatlektioner

Hur vill du utvecklas? Vad vill du lära dig?
Under en privatlektion väljer du själv!
Och, om du är som många av mina elever och får prestationsångest av att välja själv, hjälper jag dig med den ångesten också!

Mitt mål är att göra mina elever till självsäkra, smarta ryttare som tycker det är roligt att rida och alltid är nyfikna och vill lära sig mer.

Därför kommer jag inte bara berätta för dig vad du ska göra, utan även förklara varför och hur!

 

Är du redo att utvecklas på riktigt?

Elin Bössfall & hästar. Foto: Sarah Perfekt www.sarahperfekt.com

Elins lektionsprocess

u

Utvärdering

Vi utvärderar nuläget, tittar på problem som du och hästen upplever eller missförstånd som uppstått. Därifrån gör vi en plan för lektionen.

Z

Utförande & träning

Och experimenten börjar! Vi provar ett eller flera olika sätt att lösa problem och missförstånd och utvecklar dig och din ridning. Ibland dyker det upp nya svårigheter, ibland flyter allt på!

$

Utvärdera igen & framåtblick

Vi tittar på hur lektionen gick, vilka framsteg som gjordes och om något behöver göras annorlunda. Sen gör vi en plan framåt, med kortsiktiga och långsiktiga mål så att du har full koll på vart ni är påväg!

Kommunikation

Kontakten mellan häst och ryttare är något unikt. Att hästen som flyktdjur väljer att lita på och kommunicera med oss, som rovdjur, är otroligt. Och att vi tillsammans med hästen kan uppleva sån ren kommunikation att man är helt i nuet, två varelser som smälter samman till en, det är så magiskt det kan bli!
Mitt jobb är att hjälpa ryttare och hästar kommunicera bättre och hitta den magiska känslan, där ni dansar tillsammans.
Är du redo?

Pris för privatlektioner

Under en privatlektion rider du ensam och vi bestämmer tillsammans vad vi ska jobba på.

Betalar gör du i samband med lektionen, via kort, Swish eller Klarna.
Ev. reseersättning (40 kr/mil) eller banhyra tillkommer.