Utbildning

Mentorskap

 

Paket med allt du behöver för att verkligen utvecklas! Med mitt mentorskap utmanas du, samtidigt som du får stöd längs hela vägen!

Mentorskap

Mina mentorskapsprogram är utvecklade för att du ska få så bra möjlighet som möjligt att växa som ryttare, som människa, och verkligen utveckla din ridning.

Du får allt du behöver för att komma framåt, både lektioner, coachning, övningar och möjlighet att kontakta mig och fråga mig vad du vill, när du vill!

Mentorskapsprogrammen är perfekta för dig som är ambitiös och engagerad, och vill ta ett stort kliv framåt och få mycket hjälp på vägen.

Jag hjälper dig bli en Aktiverad ryttare som med självförtroende kan träna din häst och känna hur du växer som människa samtidigt!

 

Ska vi köra igång?

Elin Bössfall & hästar. Foto: Sarah Perfekt www.sarahperfekt.com

Coachning

I mentorskapsprogrammen ingår individuella coachningsamtal, via Zoom eller telefon.

Under samtalen kan du ställa frågor, men också få vägledning och bli coachad i att utmana dig själv, ändra tankesätt, hitta lösningar på dina problem och bli starkare mentalt!

Ridning är i hög grad en mental sport, och ju bättre vi blir på att tänka rätt, desto bättre ryttare blir vi. Som bonus blir vi också bättre, mer självsäkra människor!

Lektioner eller videor

Du kan välja mellan att rida lektion ”in person”, alltså att du kommer till mig eller att jag åker till dig för din lektion, eller att rida online via t.ex. appen Ridesum.
Du kan också välja att istället filma en video på max 20 min och skicka till mig, för att sen få feedback!

Oavsett vilket du väljer får du hjälp, tips och verktyg som hjälper dig framåt tillsammans med din häst. Lektionerna följer min lektionsprocess som du kan läsa mer om genom att klicka på knappen nedan.

Alltid möjlighet att kontakta mig

När du är min adept får du tillgång till att när som helst kunna skicka ett röstmeddelande, sms, bild eller kort filmklipp när du undrar över något, eller behöver pepp eller stöd!

Du kan använda appen Voxer, där bara mina adepter finns, för snabbare svarstid och ingen risk att meddelanden försvinner! Andra kanaler fungerar självklart också om du föredrar det.

Vad ingår i mentorskapsprogrammen?

Mentorskapsprogrammen har samma innehåll, men är uppdelade i två intensitetsnivåer, helfart och halvfart. Du väljer det som passar dig bäst just nu, och kan alltid växla upp eller ner!

Lektioner eller videor

Rid lektion för mig online eller ”in person”. I helfart ingår 4 lektioner per månad, i halvfart 2 lektioner per månad. Varje lektion är ca 30 min lång, och vi jobbar på det som du vill eller behöver mest!

Individuella coachningsamtal

Varje månad ingår antingen 50 min (halvfart) eller 100 min (helfart) coachningsamtal, som sker via Zoom eller telefon. Samtalen kan delas upp i 25 min eller 50 min per gång.

Medlemskap i Bössfall Akademi

Bössfall Akademi är medlemskapet som hjälper dig utvecklas på riktigt och bli en Aktiverad ryttare, som rider med självförtroende, får resultat och utmanar sig själv. I medlemskapet ingår bl.a. en minikurs och en frågestund per månad, sluten facebookgrupp och annat extra innehåll!

Alltid möjlighet att kontakta mig för stöd eller vägledning

Som adept kan du alltid höra av dig med frågor, eller när du behöver pepp, stöd eller vägledning! Detta sker via appen Voxer där bara mina adepter finns, och jag prioriterar alltid att svara där. Se det som en VIP-kontaktväg till mig!
Vill man använda andra kanaler går det självklart också.

Uppföljning varje vecka

I slutet av varje vecka hör du av dig med en rapport om hur det gått, om några frågeställningar eller problem dykt upp, och om det känns som att du är på rätt väg. Du får feedback och en plan för den nya veckan med skräddarsydda övningar till just dig!

Rabatt på ytterligare tjänster

Som adept får du extra rabatt på mina ytterligare tjänster, som mer coachning, lektioner, kurser, föreläsningar och onlinekurser!

Halvfart månadsvis

Detta är för dig som vill göra en satsning på dig själv, men har lite begränsad tid eller budget. Det ingår 2 lektioner och 50 min coachning per månad.

Fler detaljer

Du kan lägga till coachning för 490 kr/25 min, och lektioner för 500 kr/lektion. Betalas i förskott (möjligt att betala via Klarna) och räknas i 30-dagarsperioder från första användande av tjänsterna.

Helfart månadsvis

För dig som vill göra en ordentlig satsning och investera i dig själv! Det ingår 4 lektioner och 100 min coachning per månad som du delar upp hur du vill.

4997 kr

Fler detaljer

Du kan lägga till coachning för 490 kr/25 min, och lektioner för 500 kr/lektion. Betalas i förskott (möjligt att betala via Klarna) och räknas i 30-dagarsperioder från första användande av tjänsterna.

12-veckorspaket halvfart

Ett paket där vi jobbar tillsammans i tre månader, för att du ska utvecklas en bra bit och få tid att göra riktiga resultat! Detta ger dig också mer tid att gå igenom materialet i Bössfall Akademi, och onlinekursen du får på köpet!

8997 kr

Fler detaljer

Det ingår 2 lektioner och 50 min coachning per månad, och precis som i månadspaketen kan du köpa till mer (med rabatt). Det går inte att spara lektioner eller coachning till nästkommande månad, om ingen specifik sådan överenskommelse gjort. Betalningen görs i förskott (möjligt att betala via Klarna). Paketet kan pausas vid skada eller sjukdom men ska då sättas igång inom 12 månader igen. En onlinekurs värde 997 kr ingår.

12-veckorspaket helfart

För dig som vill ge dig själv tre månaders utveckling och ta stora kliv framåt både i din ridning och som människa. Detta ger dig också mer tid att gå igenom materialet i Bössfall Akademi, och onlinekursen du får på köpet!

12 997 kr

Fler detaljer

Det ingår 4 lektioner och 100 min coachning per månad, och precis som i månadspaketen kan du köpa till mer (med rabatt). Det går inte att spara lektioner eller coachning till nästkommande månad, om ingen specifik sådan överenskommelse gjort. Betalningen görs i förskott (möjligt att betala via Klarna). Paketet kan pausas vid skada eller sjukdom men ska då sättas igång inom 12 månader igen. En onlinekurs värde 997 kr ingår.